Naši partneri

Grad Ljubuški

Ponosni smo što je lokalna zajednica prepoznala vrijednost i značaj šaha i što je podržala naš klub i osigurala nam prostor za rad kao i financijsku potporu potrebnu za nabavku šahovskih garnitura.

Džajić-Commerce d.o.o.

Njegujući dugogodišnje poslovne odnose s mnogim multinacionalnim korporacijama tvrtka Džajić-Commerce d.o.o. je postala prepoznatljivi uvoznik, distributer i prodavač robe široke potrošnje svjetski poznatih brandova.Velika zahvala tvrtci Džajić-Commerce d.o.o što je prepoznala, te prva odlučila poduprijeti naš rad.

Julius Meinl

Uz Julius Meinl kavu se bolje razmišlja.

Puno hvala što ste prepoznali naš rad te što ste nam odlučili pomoći.

Javno poduzeće PARKOVI d.o.o. Ljubuški

Javno poduzeće PARKOVI d.o.o. Ljubuški obavlja brojne djelatnosti od općeg i javnog interesa, a ujedno su i jedni od sponzora koji su prepoznali vrijednost popularizacije šaha te su rado pomogli rad Šahovskog kluba Kula, na čemu im se srdačno zahvaljujemo.

Diskont Planinić u Ljubuškom pomaže rad kluba doniranjem slatkih paketa za djecu šahiste i tako nam pomaže izmamiti osmijehe na dječja lica.

Grupa ALBA je jedna od vodećih kompanija za reciklažu i zaštitu okoliša, kao i dobavljači sirovina u svijetu,zahvaljujemo vam se što ste prepoznali naš rad te što ste nam odlučili pomoći.

Voda Leda